Verzekeringen voor MKB

Lees hier meer over ons MKB pakket

Wat vertelt uw jaarrekening dit jaar?

Wij hopen dat u positieve resultaten terugziet op uw jaarrekening en dat de ontwikkelingen in dit jaar gunstig voor u zijn. 

Veel bedrijven zien weer ruimte ontstaan op de balans en gaan hierdoor meer investeren. Hoe uw bedrijf ook beweegt, wij houden de verzekeringen graag voor u op orde. 

Of het nu gaat om aansprakelijkheids-, brand of werknemersrisico's, wij willen deze verzekeringen actueel voor u houden en voorkomen dat uw bedrijf onderverzekerd is of dat u teveel betaalt.

Nieuwe bedrijfsplannen? 

Daarnaast is het belangrijk of u dit jaar plannen hebt om uw bedrijfsactiviteiten uit te breiden of andere belangrijke wijzigingen in uw bedrijf door te voeren. 

Wij adviseren u graag vroegtijdig over de risico’s die nieuwe bedrijfsactiviteiten met zich meebrengen en doen u een passend voorstel voor het wel of niet afdekken van deze risico’s. 

midden-en-kleinbedrijf-verzekeringen

Premie besparen

Uiteraard houden wij voor uw lopende verzekeringen de premies scherp in de gaten. Heeft u polissen die elders lopen? Wij checken graag of het voor jou voordelig is om deze aan uw huidige verzekeringspakket  toe te voegen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!