Over ons

Wie zijn wij en hoe kunnen we je helpen?

Monsee Financieel Adviesbureau is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de financiële markt. Sinds 2000 zijn wij actief in het adviseren en bemiddelen van hypotheken, verzekeringen en aanverwante producten, best wel veel dus.

Monsee Financieel Adviesbureau is volledig onafhankelijk, zo zijn wij in staat aan jou maatwerk te leveren.

Wij werken samen met nagenoeg alle aanbieders op de Nederlandse markt.

Basis van ons kracht is persoonlijke aandacht en actieve inzet. Wij zetten dat stapje meer.

Wij zijn van mening dat wij pas goede adviezen aan jou kunnen geven als wij ons helemaal inleven in jouw omstandigheden, jouw mogelijkheden en jouw wensen.

advies coach

Daarom werken wij niet voor vreemde gezichten, wij doen er alles aan om een vertrouwensband met jou tot stand te brengen. Door veel te luisteren, ideeen uit te wisselen en deze aan jou terug te koppelen komen wij tot een individueel maatwerkadvies.

Op die manier bereiken wij voor jou een samenhang tussen hypotheek, pensioen, financiering en verzekering.

Door onze know-how op fiscaal en financieel gebied zijn wij professionele gesprekspartners voor banken, verzekeraars, accountants , notarissen en anderen.

alt

Betalen voor financieel advies

Sinds 1 januari 2013 geldt er een provisieverbod: een beloning aan financieel adviseurs door banken en verzekeringsmaatschappijen is niet meer toegestaan.

Vroeger werden wij in de vorm van provisie beloond door de verzekeraar of de bank zodra u een financieel product afnam, zoals een hypotheek of een levensverzekering.

Voor jou als consument was dit echter niet altijd voldoende helder welk deel van de premie bestemd was voor de verzekeraar en welk deel voor uw adviseur.

Vanaf nu wordt duidelijker wat de kosten zijn van het financiële product. En wat onze kosten zijn.

Lees hier over meer in de brochure provisieverbod dec2012 [PDF, 182mb]