Wat is een hypotheek?

Wij helpen u aan de beste hypotheek. Nu, en in de toekomst.

Bij een van de grootste uitgave van jouw leven ga je niet over één nacht ijs. Die bespreek je met ons als een hypotheekspecialist.

Wij helpen jou niet alleen om jouw nieuwe huis te financieren, maar geven je inzicht in jouw financiële mogelijkhedegaan jou ontzorgen met jouw hypotheekvraag. En zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. De aankoop van een woning is al stress-vol genoeg, zonder je druk te hoeven maken over de betaalbaarheid.

Ook bij een bestaande hypotheek willen we je graag van dienst zijn.

Bijvoorbeeld als je jouw hypotheek wilt oversluiten, er een echtscheiding plaatsvindt of als je terugvalt in inkomen door arbeidsongeschiktheid of overlijden van jouw partner.

Enfin, we hebben het voor je op een rijtje gezet.

briefgeld

8 redenen om te kiezen voor Monsee Financieel Adviesbureau

1. Gespecialiseerd in hypotheekfinancieringen en betaalbaarheid van jouw woning

Wij helpen jou om een passende financiering te regelen, tegen de voordeligste rente en gebruik makend van voordelen die de wet- en regelgeving jou biedt. 

2. Persoonlijk financieel advies

Een hypotheek moet passen in jouw eigen persoonlijke situatie. Door een goede inventarisatie kunnen wij de hypotheekverstrekker en aflosvorm kiezen die het beste past in jouw persoonlijke financiele plan. 3. Helicopter-view

Wij helpen overzicht en inzicht te krijgen in jouw totale financiële situatie in kaart te brengen. Pensioen, verzekeringen, schulden, alles passeert de revue, niets blijft onbesproken. 

4. Verder kijken dan de hypotheek alleen

Wij staan voor jou klaar in elke levensfase. Ook als je bijvoorbeeld jouw hypotheek wilt oversluiten om lagere maandlasten te krijgen, of bij ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid als er zich een scheiding voordoet. 

5. Onafhankelijk van banken

Wij stellen jouw belangen en wensen altijd voorop, en dan pas de hypotheekverstrekker. 

6. Bewezen deskundig en altijd up-to-date

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk Erkend Financieel Adviseur en laten ons continu laten bijscholen om jou van het beste advies te kunnen voorzien. 7. Creatief in financiële oplossingen

Wij blijven net zo lang zoeken tot de financiering wél past. 

8. Eerlijk over kosten

Wij werken met vaste tarieven zodat voor je duidelijk is op welke advieskosten je moet rekenen.

Neem direct contact op met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Wij gaan jou ontzorgen met jouw hypotheekvraag.